FYSMASH SM☆SH Hungary

Smash információk
A SM☆SH A TN Entertainment fiúcsapata, Tony An (a '90-es években tagja volt a H.O.T nevű bandának, híres számuk a Candy) vette őket a szárnyai alá. Úgy is lehet őket ismerni, mint Smash (tagok: Hyunjun, Minkyu, Youngsuk, Jeongsoo és Minsoo; ex-tag: Cheonwoo/Jinyoung). A csapat eredetileg hat taggal debütált 2008. augusztus 14-én az M!Countdown című műsorban az 비상/Emergency című dalukkal, ami az OPEN FIRE albumról van, amin olyan zeneszerzők működtek közre, mint Bryan Todd. Amikor Koreában debütáltak, rengetegen támadták őket és volt pár vita is a HOT és Tony An rajongók között is. Sokan úgy tartották, hogy csak a jó külsejük miatt lehetnek majd sikeresek, mivel szerintük a hangjuk még messze nem volt tökéletes és még évekig kellett volna gyakorolniuk. Mivel a koreai tevékenységeiket szüneteltetniük kellett a sok támadás miatt és azért, mert Tony An bevonult a seregbe, átmentek a For Life Entertainment-hez és debütáltak Japánban. A legjobban Minsoo (Hero) beszéli a japán nyelvet és saját bevallása szerint gondoskodott arról, hogy a tagok minden nap tanuljanak japánul. Akkor már senki nem vonta kétségbe a tehetségüket, sorba gyártották a jobbnál jobb lemezeket (eddig 6 japán nyelvű albumuk jelent meg). Nagyon szeretik őket Japánban és egyre népszerűbbek is. Látni lehet, hogy mennyire szeretik a rajongóikat és egymást is, úgy viselkednek, mint egy nagy család és szinte havonta tartanak közös programot/eseményt a fanclubjuk számára. Az elmúlt néhány évben is volt pár vita arról, hogy ide-oda ingáznak a két ország között.

Mivel mindenki jó visszajelzést kapott a 2009-es japán fanmeetingről, úgy döntöttek, hogy debütálnak Japánban is, amire 2010. októberében került sor, mikor kiadták a Lunatic című single-t. A Smash nagy sikernek és népszerűségnek örvend a japán rajongók között, ezt is bizonyítja, hogy eddig hét japán single-t (ebbe beletartozik a Get your swag on és a Jikillge/I'll protect japán kiadása is), illetve egy albumot jelentettek meg, és minden single benne volt a top10-ben a japán zenei listákon. A második single, a TRUE LOVE (2011. január) az első helyen végzett a Daily Tower Record Chart-on, a Bounce★up (2011. augusztus) az Oricon Charton a nyolcadik, míg a STEP (2011. november) az Oricon Weekly Charton kilencedik lett.

2011. végén már készültek a koreai comebackre, amire 2012. márciusáig várni kellett. Ekkor adták ki a Get your swag on collaboration single-t a főnökükkel, a volt H.O.T taggal, Tony Annal. Az első comeback fellépésüket az Mneten tartották, március 1-jén. Novemberben, a Smash végre megtartotta a saját comebackjét az 지킬게 / I'll Protect című mini albumukkal, aminek minden száma sikeres lett és az Olle Music Chart harmadik helyét foglalta el, illetve a Hanteo Chart második helyét. Ezen kívül az albumon lévő összes szám benne volt a két lista top10 számai között.

2013. Jelenleg a fanclub hivatalos dalát rögzítik.

Koreai ügynökség: TN Entertainment
Japán ügynökség: C Media, For Life Entertainment
Hivatalos koreai fanclub: Smashe's
Hivatalos japán fanclub: SMILE

diszkográfia
SM☆SH LIVE TOUR 2011「SM☆SH UP」(koncert DVD)
지킬게 / I'll Protect (koreai mini album, van japán kiadása is)
Get Your Swag On (koreai collaboration single, van japán kiadása is)
SM☆SH LIVE MOVIE 2011 "The First TOUMEIHAN" at 赤坂BLITZ vol.0 (koncert DVD)
STEP (japán single)
AIR SM☆SH 1 (japán album)
Bounce★up (japán single)
Do it Do it! (japán single)
True Love (japán single)
Lunatic (japán single)
Open Fire (debütáló koreai kislemez)

(c) c media, smileforsmash, és saját!
2012. március 25., vasárnap @ 6:29



régebbi frissek | újabb frissek

HELLO

Üdvözöllek az első és egyetlen magyar Sm☆sh rajongói oldalon, melynek célja, hogy ti is megismerhessétek és megszeressétek őket! A lap a TN Entertainment fiú csapatáról szól, akik eredetileg hat taggal debütáltak hivatalosan az Mnet M!Countdown című műsorában 2008. augusztus 14 -én az 비상 (Emergency/Fly High) című számukkal. Itt fordításokat találhatsz róluk, illetve a velük kapcsolatos legújabb híreket. Ha bármi észrevételed van az oldallal, kérlek kulturált formában közöld a chatben! Mivel az oldalon található összes anyag saját írás és fordítás, ezért kérlek, ne lopj és másolj az oldalról, inkább kérd el, valószínű odaadom! Jó szórakozást mindenkinek! Hannie


NAVIGÁCIÓ


CBOX

CSERÉK

Csak szép, igényes és tartalmas, kpoppal/jpoppal foglalkozó lapok kerülnek ki! Akik nem látják magukat, kérem, szóljanak! Nagyobb ikont csak a barátaim kapnak! Még 12 hely szabad! 

     
      szünetel: kimkeybum.gp
várakozik: bangtan.gp