FYSMASH SM☆SH Hungary

fordítás: KBS World Radio 2012.04.27 Tony & Smash
Tony An: KBS World Radio, örvendek, mi vagyunk a Tony & SMASH!

-- Mi az oka, hogy Tony csatlakozott most a SMASH-hez?

Tony An: Mikor meghallgattuk a "Get your swag on" című számot, arra gondoltunk, hogy nem lenne energikusabb, ha mind a hatan együtt lennénk a színpadon? Ez előtt mi Japánban és Kínában léptünk fel és nagyon szórakoztató volt. Szóval most együtt próbálunk egy albumot népszerűsíteni.

-- Van bármilyen oka, hogy a SMASH Japánban debütált, nem Koreában?

Jeongsoo: Mi nem Japánban debütáltunk. Először Koreában jelentettünk meg egy single-t. De mikor a főnök bevonult a seregbe, Japánba mentünk tevékenykedni. Bár a japán visszajelzések nagyon jók voltak, vissza szerettünk volna jönni Koreába és a főnök megkérdezte, hogy nem csinálnánk-e közösen egy albumot, szóval csináltunk egyet.

-- Kérlek mondjátok el, milyen szám a "Get your swag on" Tony An & SMASH-től!

Hyunjun: Ez egy férfias szám és olyan fajta, aminek a rabja leszel egy hallgatás után. Most  megpróbáljuk eltáncolni a "Moo Boong Dance-t"! Egyszerű, ugye? Meg tudod csinálni egy nézés után. Ráadásul ez a Moo Boong tánc tökéletes a súly leadásához is! Reméljük, hogy a Moo Boong tánc segít nektek fogyni!

-- Ez a kérdés Tonyhoz lesz. A külsőd és a mozdulataid nem különbözik a húszas éveiben lévő tagokétól. Mi a titkod?

Tony An: Köszönöm, hogy így látod. De ezek a huszonévesek kitartóbbak, mint én. Szóval el kellett kezdenem edzeni egy hónappal a tevékenységek kezdete előtt. Először nagyon fáradtnak éreztem magam, mert a fellépésünk nagyon intenzív. De a SMASH tagjai nagyon sokat segítettek nekem.

-- A SMASH most a főnökükkel lép fel, el tudnátok mondani a pozitívumait és a negatívumait?

Minkyu: Megtisztelve éreztük magunkat, hogy vele dolgozhatunk, mert sok mindent tanultunk a főnöktől. Az egyetlen dolog amitől féltünk, hogy leromboljuk az évek alatt felépített imázsát. Ezért még keményebben dolgozunk. A negatív dolog... kevesebb hely van a kocsiban, mert eggyel többen vagyunk, és ez van evésnél is. De pozitív dolog az is, hogy több finomabb és drágább ételt ehetünk, ami egészséges.

-- Tony, a SMASH-nak furcsa érzés lehetett nézni egy másik generáció, a SHINHWA visszatérését. Esetleg van valami terv, hogy a HOT újra aktív legyen?

Tony: Sok rajongó kíváncsi erre, az igazság az, hogy a tagok beszéltek erről. Habár nehéz lenne, mivel a tevékenységeink helyszíne eléggé különböző. Kangta, Woohyuk és Jaehoon Kínában van. Jaehoon elfoglalt a különböző koreai adásokkal. Habár szeretnénk, de nagyon nehéz lenne elmondani, hogy mikor.

-- Tony szerint van riválisa a SMASH-nek? Ha igen, mi az oka?

Tony An: Mivel a SMASH kezdő, riválisok helyett vannak olyan csapatok, akik előbb debütáltak náluk. Remélem, hogy a srácok sokat tanulnak tőlük. Igazából nagyon jó érzés lenne látni, hogy a SMASH díjakat nyer, vagy első helyet a ranglistákon. Remélem, hogy a SMASH egy olyan csapat lesz, akik az énekes életüket boldogan tudják élni.

Hyunjun, Jeongsoo, Youngsuk, Minkyu, Tony, Minsoo: Köszönöm! *

*mindenki más nyelven köszöni meg


2012. augusztus 28., kedd @ 21:08



régebbi frissek | újabb frissek

HELLO

Üdvözöllek az első és egyetlen magyar Sm☆sh rajongói oldalon, melynek célja, hogy ti is megismerhessétek és megszeressétek őket! A lap a TN Entertainment fiú csapatáról szól, akik eredetileg hat taggal debütáltak hivatalosan az Mnet M!Countdown című műsorában 2008. augusztus 14 -én az 비상 (Emergency/Fly High) című számukkal. Itt fordításokat találhatsz róluk, illetve a velük kapcsolatos legújabb híreket. Ha bármi észrevételed van az oldallal, kérlek kulturált formában közöld a chatben! Mivel az oldalon található összes anyag saját írás és fordítás, ezért kérlek, ne lopj és másolj az oldalról, inkább kérd el, valószínű odaadom! Jó szórakozást mindenkinek! Hannie


NAVIGÁCIÓ


CBOX

CSERÉK

Csak szép, igényes és tartalmas, kpoppal/jpoppal foglalkozó lapok kerülnek ki! Akik nem látják magukat, kérem, szóljanak! Nagyobb ikont csak a barátaim kapnak! Még 12 hely szabad! 

     
      szünetel: kimkeybum.gp
várakozik: bangtan.gp