FYSMASH SM☆SH Hungary

fordítás: SM☆SH őszi koncert FAEP beszámoló
FAEP riport
Fukuoka Asia Entertainment Projekt
Esemény riport
feltöltve: 2012/10/31
SM☆SH őszi koncert a SPA-ban
2012.9.24 (hétfő)~25 (kedd)

Egy fedél alatt lenni velük és nézni őket, olyan, mint egy valóságra vált álom. A kellemes, frissítő tavaszias szél simogatta az emberek arcát a Saga prefektúrai Takeoonsen Haitsunál. Azon a helyen az öt tagú SM☆SH lépett fel szeptember 24-én.
Tartottak egy mini live-ot és talk show-t, egy barbecue partit, szórakoztak a rajongókkal, volt fotós esemény is és együtt köszöntötték a következő reggelt.
Erre az eseményre a rajongók azonnal megvásároltak minden jegyet, de még így is rengeteg rajongó sírt, amiért nem tudott eljönni. Engedték, hogy riportot készítsek erről az eseményről.Az esemény helyszínén a rajongók eléggé szabadon és változatosan öltöztek. Ahogy körülnéztem, összehasonlítottam a ruhákat. A csapat is átrepülte az egész országot, hogy Fukuokába jöhessen és úgy tűnik, hogy mindig nagyon örülnek neki, ha a rajongóikkal beszélgethetnek és találkozhatnak. Ellentétben a szokásossal, most a staff tagjai is beszélgettek a barátságos rajongókkal. Olyasmi volt a hangulat, mintha otthon lenne az ember a barátaival.

És végül a mini live és a talk show elkezdődött, a csapat tagjai pedig fekete kabátban jelentek meg.

♪Movin' on
Meglepő módon, közel a színpadhoz... Úgy éreztem nem kellett a távolságra gondolni a színpadon lévő énekesek és a rajongók között. Ahogy körülnéztem, olyan érzésem volt, mintha a hangot nem lehetett volna hallani a mikrofonból.

A SM☆SH pedig üdvözölte a rajongóit, mint mindig.

"Ma nagyon boldog vagyok, Saga prefektúra" mondta japánul Hero, majd Jerry nevetve konferálta be a következő dalt, a rajongók pedig csendben és nyugodtan hallgatták végig a számot.
♪チェリー

A dal alatt a közönség soraiban mindenki tapsolt. A szám azon részeinél, ahol nem volt tánc, a nyelv nyújtástól kezdve a szemkontaktusig minden volt. Ez a dal nagyon illik a
SM☆SH édes dalszövegeihez.

♪ Do it Do it!
Az előző számhoz képest, a tánc itt jóval pörgősebb volt. Hanbang szólójának az első felében a rajongók hangosabbak voltak, mint eddig, valószínűleg azért, mert a távolság egyre kevesebb volt közöttük és az előadók között és Hanbang nevetett.
A nyomás a tagok között újra és újra feltűnt, a magasba emelték a kezüket és Jerry a Segye mögött végigmutatott a közönségen.
A dal után pedig eljött a játék ideje, aminek nyeremény volt a tétje. Ahogy mondtam, a SM☆SH tagjai játszottak és a rajongók izgatottan várták az eredményeket. Az első játék koncentrációs volt, a golf. Először Naru próbálta ki az öt tag közül, mert őt sorsolták ki.
 Hanbang azt mondta "Bízzatok bennem!" amíg Segye a játékot ismertette, majd hirtelen közbeszólt, hogy "Hé, most én jövök!". Naru pedig gyanakvóan nézett rájuk. Végül az eredmény a következő lett: Hero lett az első, mivel legyőzte az idősebbeket és az utolsó pedig a legalacsonyabb tag, Jerry. A második Hanbang lett, a harmadik a vezér, Segye, a negyedik pedig Naru.

Utána pedig Jerry javaslatára "kő-papír-ollót" játszottak, ami nem volt túl meggyőző, viszont olyan őrült hangulatott teremtett a helyszínen, aminek még nem voltam szemtanúja.

A játékban Segye lett végül a bíró, míg a másik négy tag két csapatot alkotott és két kis újságpapíron játszották, ami egyre kisebb lett, ha vesztett a csapat. Az első körben Jerry és Hero ment Naru és Hanbang ellen. Jerry nagyon aktív volt, mivel vissza akarta szerezni a becsületét. A kő-papír-olló játék nagyon szoros volt, hat menet után először Hero nyert, majd azt mondta nevetve "Ideges vagyok." Hanbang és Naru a végén már egymást ölelték és a másik vállába kapaszkodtak, büntetésként pedig valami zöld lét kellett inniuk. Kétszer ittak belőle, és aki abból iszik, az valószínűleg igazi áldozat lehet a kő-papír-ollóban.
 A második körben Jerry továbbra is nyerésre állt, de most Hanbang volt a partnere. Velük szemben volt Hero és Naru, akiknek egymás hátán kellett már lenniük és elestek. Kő-papír-ollóban Hero most Naru ellen volt, de megint legyőzték. Segye végül megszólalt, hogy "Nem is figyeltek rám", majd ismét legyőzik Herot és Jerry valamilyen okból könyörögni kezdett Segyének, hogy "Újra, újra, légyszi!" A Kő-papír-olló harmadik menetében Hero ismét veszített, a másik oldalon pedig hangos nevetésben törtek ki. Sok szerencsét kívántak neki, amíg Hero befogta az orrát és a Naru általá korábban használt szívószál másik bégét bekapva, inni kezdte a zöld innivalót. A rajongók pedig akaratlanul is hangos nevetésben törtek ki. Úgy gondoltam, hogy nem kellene kinevetni, miközben kapkodta a levegőt. Végül pedig Naru viccelődve mondta Hanbangnak, mikor neki is innia kellett, hogy "Legalább egészséges leszel!" és Hero a kezébe nyomta az innivalót. Utána Naru ismét vesztett, majd barátian megveregette Jerry vállát, hogy nem baj, minden rendben és mivel kő-papír-ollóban ismét veszített, már a harmadik pohár zöld lét itta azon a napon.

Úgy tűnt, hogy nagyon jól érezték magukat és a rajongók is végig mosolyogva nézték őket. Az együttes tagjai nevetve ölelték meg egymást a játék után és mosolyogva néztek végig a közönségen.

♪アイノウタ


Figyelve azt, hogy kik énekelnek a színpad elején, észre lehet venni, hogy mennyit változtak az utóbbi időben.
A dal után Hero bejelentette, hogy októberben lesz a SM☆SH 2. japán évfordulója és hogy decemberben tartani fognak Japánban egy turnét. A közönség pedig gratulációképp hatalmas tapsviharral ajándékozta meg őket."Köszönjük mindenkinek és köszönjük a szép emlékeket." mondta Naru. "Kérlek támogassatok minket Japánban és Dél-Koreában is"

♪ Get your swag on


Segye, a vezér úgy mozgott, hogy bejárta az egész színpadot ennél a számnál, a többiekkel ellentétben, így nagyon forró hangulatot teremtett a színpadon. Próbálta megvédeni a szerepeket és hergelni a rajongókat, de nem szerette, ha zavarták őt. Engem nagyon lenyűgözött.

A rajongókkal való közös fényképezkedés után végül elköszöntek mindenkitől.
Jerry érzelmekkel tele gesztussal mondta, hogy "Kérlek szeressetek minket akkor is, ha nem Japánban vagyunk! Hé, ne most beszélgessetek!" majd Hanbang szórakozott tekintettel, nevetve köszönt el, hogy "Jó estét!" és tettette, hogy Naruval egy lapot néznek. Igazából itt már mindennek vége volt. Végül Segye így szólt a mikrofonba "Éhesek vagytok, srácok? Gyertek barbecuezni!"
 A rajongók is érzik, hogy a színpad teljesen megváltozik, amikor a Smash koncertet ad. Két éve is úgy éreztem, hogy ez a csapat teljesen különbözik a többitől és különleges benyomást kelt mindenkire. Ezen a nyáron is nagyon aktívak voltak és azok is lesznek az év hátralevő részében. Ma biztosan elfáradt a testetek itt a Takeo Onsenben.
2012. november 1., csütörtök @ 15:40



régebbi frissek | újabb frissek

HELLO

Üdvözöllek az első és egyetlen magyar Sm☆sh rajongói oldalon, melynek célja, hogy ti is megismerhessétek és megszeressétek őket! A lap a TN Entertainment fiú csapatáról szól, akik eredetileg hat taggal debütáltak hivatalosan az Mnet M!Countdown című műsorában 2008. augusztus 14 -én az 비상 (Emergency/Fly High) című számukkal. Itt fordításokat találhatsz róluk, illetve a velük kapcsolatos legújabb híreket. Ha bármi észrevételed van az oldallal, kérlek kulturált formában közöld a chatben! Mivel az oldalon található összes anyag saját írás és fordítás, ezért kérlek, ne lopj és másolj az oldalról, inkább kérd el, valószínű odaadom! Jó szórakozást mindenkinek! Hannie


NAVIGÁCIÓ


CBOX

CSERÉK

Csak szép, igényes és tartalmas, kpoppal/jpoppal foglalkozó lapok kerülnek ki! Akik nem látják magukat, kérem, szóljanak! Nagyobb ikont csak a barátaim kapnak! Még 12 hely szabad! 

     
      szünetel: kimkeybum.gp
várakozik: bangtan.gp