FYSMASH SM☆SH Hungary

Korea Billboard interjú
(c)interjú: Korea Billboard, kép: tumblr (nem az interjúhoz tartozik)
Korea Billboard interjú
2012. november/december
Mindenki: Hello, mi vagyunk a SMASH!

Kérdés: Beszéljetek a címadó dalotokról!

Minsoo: A Smash albumának címadó dala, a "Jikillgge" egy érzelmes metro dance szám. A dallama nagyon addiktív és még ha csak egyszer is hallgatod meg, könnyen meg fogod jegyezni.

Kérdés: Beszéljetek a koreográfiáról.

Hyunjun: Ez egy olyan tánc, ahol a földre mérünk csapást(?), ahogy megígérjük a védelmet. Igazából, meg szerettük volna mutatni az erős oldalunkat is a táncban, de a rajongóink elnevezték "sí táncnak" a koreográfiát. Szóval ez arra változott, és úgy gondoljuk, ez rendben van, mivel most tél van.

Kérdés: Együtt dolgoztatok Tony Annal, de ti most más úton jártok. Mi a különbség?

Minkyu: Most sokkal kényelmesebb. Kényelmetlen volt Tony Annal dolgozni, és néha nehéz is. Úgy gondolom, hogy meg tudjuk mutatni a színes egyéniségünket és követni, amit kitalálunk.

Hyunjun: Tony és a Smash úgy működött együtt, mint főnök és az alkalmazottak. Ha egy iroda lenne, a főnöknek át kéne néznie az asztalunkat. Értitek, hogy érzünk, igaz? Habár most külön váltunk a főnöktől, bízunk benne, hogy meg tudjuk csinálni kényelmesen is.

Minsoo: A Smash végre megjelentette négy év után a (koreai) albumát. A legjobbakat nyújtottuk, hogy kárpótoljuk a rajongókat, akik négy évig vártak ránk.

Hyunjun: Nagyon hálásak is lennénk, ha el tudnátok jönni december 3-án, 4-én és 5-én a koncertünkre. Még ha nem is tudtok eljönni, kérlek, nagyon támogassatok minket! Mi vagyunk a Smash és keményen fogunk dolgozni a jövőben!

Mindenki: Ez volt a Smash!
2012. december 19., szerda @ 16:23



régebbi frissek | újabb frissek

HELLO

Üdvözöllek az első és egyetlen magyar Sm☆sh rajongói oldalon, melynek célja, hogy ti is megismerhessétek és megszeressétek őket! A lap a TN Entertainment fiú csapatáról szól, akik eredetileg hat taggal debütáltak hivatalosan az Mnet M!Countdown című műsorában 2008. augusztus 14 -én az 비상 (Emergency/Fly High) című számukkal. Itt fordításokat találhatsz róluk, illetve a velük kapcsolatos legújabb híreket. Ha bármi észrevételed van az oldallal, kérlek kulturált formában közöld a chatben! Mivel az oldalon található összes anyag saját írás és fordítás, ezért kérlek, ne lopj és másolj az oldalról, inkább kérd el, valószínű odaadom! Jó szórakozást mindenkinek! Hannie


NAVIGÁCIÓ


CBOX

CSERÉK

Csak szép, igényes és tartalmas, kpoppal/jpoppal foglalkozó lapok kerülnek ki! Akik nem látják magukat, kérem, szóljanak! Nagyobb ikont csak a barátaim kapnak! Még 12 hely szabad! 

     
      szünetel: kimkeybum.gp
várakozik: bangtan.gp